Gjest ForfatterPrimeXBT henvender seg til globale handelsmenn

Etter at mange Bitcoin-handelsmenn opplevde finansmarkeder for første gang, elsket de spenningen ved handelen, og hvordan det føles å booke hver lønnsom posisjon og vise suksess for sine ferdigheter oppnådd gjennom årene.

Men i disse dager modnes Bitcoin-handelsmenn til sultne haier med appetitt på tradisjonelle markeder som nylig har tatt fyr med handling og volatilitet. Selv om det er muligheter overalt i tradisjonelle markeder, ofte, krever imidlertid disse markedene betydelig kapital eller nettoformue, en lang godkjenningsprosess og mange personopplysninger.

PrimeXBT, handelsplattformen henvender seg til globale handelsmenn som kan dra nytte av CFD-er for forex, råvarer, aksjeindekser og cryptocurrencies.

Bitcoin-handelsmenn modnes, vender seg mot tradisjonelle markeder

Bitcoin-forhandlere valgte aktivaklassen cryptocurrency på grunn av hva den står for og håper å fortsette å stable mer Bitcoin og utvide eierandelen til den forstyrrende cryptocurrency og finansteknologien.

Det er nøyaktig grunnen til at de vanligvis begynner å handle Bitcoin i utgangspunktet. Prisene begynte å falle, og i stedet for bare å holde og håpe på det beste, satte disse handelsmenn seg opp og flyttet til plattformer som PrimeXBT som tilbyr lange og korte porsjoner for å tjene penger uavhengig av markedets retning.

Men nå som de har oppnådd ferdighetene sine, ønsker de å prøve aksjeindekser og lignende olje, gull og mer.

Disse markedene er i brann i det siste når det gjelder volatilitet og mulighetene florerer. Nesten hver uke brytes en ny rekord for en betydelig rally eller historisk krasj, slik at handelsmenn som tør å handle volatiliteten, får en fortjeneste i fortjenesten.

Og heldig for dem, er PrimeXBT-kontoer denominert i BTC, så alle vinnende handler i tradisjonelle markeder bokfører fortjeneste i mer Bitcoin. Dette betyr at du kan gå kort tid mens S&P 500 handler , og deretter gå lenge på gull, og når du lukker gevinstene dine, øker dine Bitcoin-beholdninger.

PrimeXBT-aktiva: aksjeindekser, råvarer, krypto og alle større FX-handelspar
PrimeXBT har alle de største parene for valutahandel, oppført sammen med gull og sølv. Viktige aksjeindeks tilbys også, i tillegg til olje, naturgass og cryptocurrencies.

Sammen med Bitcoin kan kryptohandlere benytte seg av handels- par USD og BTC med Ethereum, EOS, Litecoin og Ripple.

Næringsdrivende kan ha flere posisjoner på tvers av flere eiendeler åpne til enhver tid, for de mest lønnsomme mulighetene som mulig.

Riktig styring av stillinger som en del av en godt diversifisert portefølje kan gi Bitcoin-handelsmenn rikelig fortjeneste og suksess.

Topp handelsteknologi og verktøy for en stabil og lønnsom opplevelse

PrimeXBT tilbyr lange og korte posisjoner, stopper tap og tar fortjenesteordrer og innebygde kartverktøy. Tekniske analyseindikatorer er også inkludert for en større sjanse for lønnsomhet. Posisjoner kan gjøres direkte fra selve diagrammet for uovertruffen nøyaktighet.

Veiledninger er inkludert i brukerstøtten for å lære handelsmenn hvordan du kan bruke verktøyene, og gratis demokontoer er tilgjengelige for å prøve plattformen uten risiko. Registreringen er rask, enkel og tar bare 60 sekunder.

Banksikkerhet beskytter brukernes midler og holder plattformen stabil til enhver tid. Opptil 99,9% oppetid er etablert gjennom Cloudflare DDoS-beskyttelse og en rekke andre verktøy.

Ultrahøy likviditet betyr at ordrer utføres raskt, og uten mye glidning, slik at du kommer inn eller ut når det betyr mest og til den prisen du ønsker.

Flere måter bitcoin-handelsmenn kan tjene mer på

På toppen av de mange eiendelene og kraftige verktøyene inkluderer PrimeXBT flere måter for handelsmenn å tjene inntekter utenom handel alene. Et henvisningssystem på fire nivåer kan utvide bare noen få henvisninger til et massivt inntektsgivende henvisningsnettverk.

Henvisninger til første nivå genererer 20% i gebyrer for provisjoner, mens alle andre, tredje og fjerde nivå henvisninger den første tier gir, også netto den første henviseren ytterligere 15%, 10% og 5% mer. Henvisingssystemet er lett et av de beste i hele finansbransjen.

Hvis det ikke var nok, tilbys et CPA-tilbud og ambassadørprogrammer til profesjonelle tilknyttede markedsførere, YouTube-kjendiser, påvirkere og topphandlere med store følger.